Virtuele Servers met hoge beschikbaarheid

Virtual private servers

Wanneer u kiest voor een virtuele server kiest u voor flexibiliteit en performance. U zit nergens aan vast en u kunt de resources op ieder moment aanpassen.

Wilt u meerdere virtuele servers met elkaar verbinden? Maak dan een private netwerk aan.

Focus op veiligheid

Bij Scalia besteden onze ICT professionals veel tijd en aandacht aan het veilig houden van uw data. Daarnaast kunnen wij indien gewenst uw data volledig binnen Nederland houden.

Uw eigen ISO's

Naast de standaard ISO's die wij aanbieden bent u ook in staat om uw eigen ISO-bestanden te uploaden op ons platform. Zo heeft u de totale vrijheid om uw VPS te gebruiken voor elke taak die u wenst.

Schaalbaarheid

Heeft u een incidenteel tekort aan resources of juist te veel? U kunt ieder moment op- of afschalen. En aangezien u per minuut afrekent, betaalt u nooit teveel voor uw diensten.

Beschikbaarheid

Ons platform is gebaseerd op moderne, A-kwaliteit hardware en is verdeeld over meerdere datacenters in Nederland. Zo bent u altijd verzekerd van de beschikbaarheid van uw website, data, applicaties en content.

Private Cloud

Toch liever een private cloud? Binnen enkele klikken beschikt u over een private virtualisatie-cluster of bouwt u een private Openshift/Kubernetes cluster op onze hardware.

Snel Nederlands CDN

Heeft u veel pieken in uw dataverkeer? Is de Nederlandse markt belangrijk voor u? Maak dan gebruik van ons volledig Nederlandse CDN-netwerk met meer dan 1 Tbit aan capaciteit.

Virtualisatie

Onze virtuele servers zijn gehost op een cluster dat gebruik maakt van de Kernel based virtualization (KVM) virtualisatietechniek. KVM is een van de meest gebruikte technologie├źn voor virtualisatie. Het is zeer betrouwbaar, opensource en biedt tal van mogelijkheden zoals live migraties en snapshots.

Back-ups

Via ons dashboard kunt u zelf snapshots maken. U kunt deze op ieder moment maken of herstellen. Daarnaast kunt u instellen dat ons platform elke dag een volledig versleutelde back-up van uw virtuele machine maakt die u kunt downloaden. U kunt de back-ups automatisch laten uploaden naar een door u gespecificeerde omgeving.

Vragen? Bel 088-2021900 of mail naar info@scalia.nl

Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.