Private streaming

Beveiligde (live)-streaming voor besloten partijen

Waarvoor?

We zien het steeds vaker. Uitvaarten, trouwplechtigheden, kerkdiensten, evenementen waarbij een deel van de genodigden niet aanwezig kan zijn. Door verblijf in het buitenland of vanwege een slechte gezondheid. En zeker in de huidige omstandigheden in crisistijd. Het online mee kunnen en mogen kijken bij een dergelijke evenementen compenseert natuurlijk niet volledig het gemis van aanwezigheid ter plekke, maar betekent zeker wel een meerwaarde voor degene, die anders thuis zou zitten of onderweg zou zijn zonder enige betrokkenheid. En ook voor de wel aanwezigen is het waardevol te weten dat er via een online oplossing velen mee kunnen kijken.

Hoe?

De livestreams worden via een beveiligde verbinding en inlogcode ter beschikking gesteld. Zelfs iemand die door omstandigheden te laat inlogt, kan vanaf het begin mee kijken. Ook terugspoelen als men een bijzonder onderdeel wil terug zien behoort tot de mogelijkheden. Indien gewenst kan de opname ook voor langere termijn worden bewaard en achteraf ter beschikking worden gesteld.

Oplossingen

Wij bieden totaaloplossingen op abonnementsbasis. Voor de hardware kunt u kiezen tussen gebruik van hardware waarover u al beschikt, nieuwe aanschaf of binnen het abonnement. Of u nu slechts een enkele camera wenst, of meerdere camera’s met een editor in huis of camerakeuze door de gebruiker die online meekijkt, wij denken graag met u mee. Heeft u een wat mindere internetverbinding, ook dat kunnen we voor u oplossen met hoge kwaliteit 4G-routers.

Vragen? Bel 088-2021900 of mail naar info@scalia.nl

Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.