De mediacloud die realtime meegroeit

Het extreem schaalbare platform

Wat zijn de belangrijkste voorwaarden waaraan een hosting platform moet voldoen? Beschikbaarheid natuurlijk. 24/7. Veiligheid ook. Je wilt niet dat de eerste de beste script kiddie je website hackt. En performance natuurlijk. Lekker snel.

Maar performance is niet simpel. Snelheid is niet het enige dat telt. Locatie telt ook. Of de manier waarop een netwerk met pieken omgaat.

Het netwerk van Scalia is vooral goed in het extreem snel -en automatisch- bijschakelen van capaciteit wanneer dat nodig is. Schaalbaar noemen we dat. En het is -meer dan pure snelheid- wat je nodig hebt om mediatoepassingen als video te streamen.

Wil je de beste streaming service in the industry? Of een andere toepassing? Neem snel contact op.

Datacenters

De hardware waarop ons platform draait, staat opgesteld in meer dan 10 datacenters - die stuk voor stuk weer dubbel (redundant) zijn uitgevoerd. Dit zorgt voor dataveiligheid bij calamiteiten.

Netwerk

Scalia heeft een eigen netwerk en een eigen IP space. We kunnen hiermee een gigantische capaciteit bereiken, van meer dan 1 Tbit.

Hardware

Ons platform is opgebouwd uit moderne hardware. Hiermee zijn we in staat om reken- en netwerkcapaciteit optimaal te benutten. Ook kunnen wij 'baremetal' hardware leveren en deze integreren in ons high availability netwerk.

Support

Bij Scalia hebben we geen uitgebreide helpdesks met telefoonbomen en vriendelijke mensen die u niet echt verder kunnen helpen. Wanneer u belt, krijgt u direct een technische medewerker aan de lijn, die het platform door en door kent.

Vragen? Bel 088-2021900 of mail naar info@scalia.nl

Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.