Nationaal Content Delivery Network

Content delivery network

Waar u in de meeste gevallen internationale tarieven betaalt, bouwen wij nationale CDN netwerken op. Zo bent u er zeker van dat u altijd de juiste prijs betaalt voor het land waar uw verkeer vandaan komt.

In Nederland beschikken we inmiddels over een netwerk van meer dan 1 Tbit aan capaciteit. Maar ook voor traffic buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor nederlandse media

Ons CDN is gebouwd met streaming media als uitgangspunt. Een lage latency is hierin een zeer belangrijke factor, net zoals afscherming van uw content.

Dit netwerk is gemakkelijk te koppelen zonder uitgebreide integratie. U kunt zelf uw content afschermen en deze beveiligen tegen hotlinking. Zo kunt u selectieve content publiceren of afschermen door middel van verschillende beveiligingsmogelijkheden. Dit alles zonder onze caching mogelijkheden te verliezen.

Met meer dan 1 Tbit capaciteit bent u altijd verzekerd van voldoende bandbreedte voor het uitserveren van uw content. We hanteren competitieve prijzen omdat wij het verkeer per land opbouwen. Daarom is ons platform uitermate geschikt voor mediabedrijven of streamingwebsites.

Streaming

Ons platform is uitermate geschikt voor al uw streamingoplossingen. U kunt er voor kiezen om alleen gebruik te maken van ons CDN netwerk. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze complete streamingoplossingen. Hierbij ontzorgen we u volledig - van het transcoderen tot het uitserveren van content via onze embedded player. Zowel geschikt voor video-on-demand als live streams.

Statische content

Aangezien ons platform bewust is gebouwd als low latency platform is het uitermate geschikt voor het versnellen van uw website. Wij kiezen de juiste routering van de content. Omdat het platform verdeeld is over meerdere datacenters, maken we op basis van de locatie van de gebruiker de beste keuze voor het serveren van de content.

Vragen? Bel 088-2021900 of mail naar info@scalia.nl

Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.